VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN: OBI-WAN KENOBI FİLMİ YOLDA!

Disney'in 2012'deki alışverişinden sonra Star Wars hanedanı 3. Skywalker üçlemesi ve spin-off'ları ile devam ediyor. 2016 Aralık'ında tanıştığımız Rogue One Star Wars hayranlarından tam, eleştirmenlerden ise geçer puan aldı; Şu an da yapım aşamasında olan bir Han Solo filmi var ama içeriği hakkında henüz bilgimiz yok.

Disney hanedanın en azından 2020'ye kadar sinematik şematiğinin planlanmış olduğunu duyurmuştu; bu aralık ayında çıkacak olan The Last Jedi, 2018 Mayıs'ında çıkacak Han Solo solo filmi (hehe) ve 2019 Mayıs ayında çıkacak olan Skywalker halkasının finali ile 2020'de çıkacak filmin de bir spinoff olması bekleniyordu, nitekim bu bekleyiş boşa olmamış gibi duruyor. Film odağına benim gibi pek çok hayranında favori SW karakteri olan Obi-Wan Kenobiyi alacak.

The Hollywood Reporter'ın kaynaklarına göre Disney 2 adet en iyi yönetmen Oscar adaylığı bulunan ve en son Netflix'in başarılı drama dizisi The Crown'ın birkaç bölümünü yönetmiş Stephen Daldry ile filmin senaryosunu ve prodüksiyonunu hazırlamak adına görüşmelerde bulundu.

Film için ortada henüz bir senaryo ve casting çalışması bulunmadığı da biliniyor, Prequel üçlemesinde Obi-Wan Kenobi karakterine hayat veren aktör Ewan McGregor ise daha önceden böyle bir olasılık olursa seve seve içinde bulunacağını belirtmişti.

Sizi bilmem, ama çocukluğunu prequel DVD'lerini başa sarıp sarıp izlemiş biri olarak Ewan McGregor'un dönüş ihtimali heyecandan koltukları kemirmeme, evin içinde Belhanda-vari taklalar atmama sebep veriyor. Siz bu ihtimale ne dersiniz?

Hiç yorum yok: