ONCE BEKLEYİŞTEN SONRA THE BATMAN'DE DEATHSTROKE'U GÖREMEYEBİLİRİZ!

Zamanında Ben Affleck'in kişisel hesaplarından paylaştığı bir video aracılığı ile sonraki DCEU filmlerinde karşımıza çıkacağı açıklanan, hatta oyuncusu bile belli olan Deathstroke, onca bekleyişten sonra The Batman'de karşımıza çıkmayacak gibi duruyor. Joe Manganiello'nun hayat vermesi planlanan karakter, Ben Affleck'in orijinal senaryosunda filmin ana kötülerinden biriydi. Ancak Ben Affleck'in filmin arkaplanından elini ayağını çekmesi senaryonun da filmin yönetmeni Matt Reeves'e teslim edilmesine sebebiyet verdi. Karakterin Reeves'in yeni yazdığı senaryoda yer alıp almadığı ile ilgili bir haber beklerken, Arrow'un yapımcılarından Mark Guggenheim, Warner Bros.un Deathstroke için değişmiş planlarını afişe etmiş olabilir. 

"DC bu karakterleri kontrol ediyor, ve biz şu sıralar şöyle bir periyottan geçmekteyiz, "Deathstroke için Arrow'u kapsamayan planlarımız da var", kaldı ki yılın sonlarına doğru bu da değişti zaten..."

Demiş, Guggenheim. Aslında DC'nin film takviminde bu sıralar ne değişmedi ki desek daha bir doğru olur sanki, ne? Açıklanan filmlerden hangileri gelecek, geleceklerse bile nasıl gelecekler, ana evrene bağlı mı olacaklar, hiç bilmiyoruz. Bildiğimiz tek bir şey varsa, o da DC'nin bazı şeyleri acilen netleştirmesi gerektiğidir. 

Hiç yorum yok: