BUNCA ŞEYDEN SONRA BİLE (SPOILER) KİŞİYİ CİVİL WAR' DA GÖREBİLİRİZ!

Yazının bundan sonrası SPOILER içerir!
Bunun hakkında pek çok şey yazılıp çizildi. Robert Downey Jr. Hulk' ın Civil War' da olduğunu söylemiş, Ruffalo onaylamıştı. Sonra ise Russo Kardeşler, Hulk' ın ilk başta senaryoda olduğunu söyleyerek bu haberleri doğrulamış ancak film için fazla büyük olacağından Hulk' ı çıkardıklarını belirtmişlerdi. Son haberler ise bize hala bir umut olduğunu gösterir nitelikte.
Bir kaç gün önce bir söyleşi de Civil War' dan bahseden Anthony Mackie(Falcon) filmin şindiye kadarki en iyi MCU işi olduğunu söylüyor ve şu sözleri ekliyor:
"Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johansson ve Mark Ruffalo...hepsinin oyunculukları olağanüstüydü." 
Evet, adam filmde tonlarca oyuncu olmasına rağmen bu dört ismi saymış. Robert, Chris ve Scarlett normal...Ama Ruffalo? Biz de konu hakkında biraz düşündük ve aklımıza dört fikir geldi. İşte ihtimaller!


1. Mackie Bizi Trollüyor
Bu en büyük ihtimal. Kendisi zaten şakacı ve eğlenceli bir kişilik. Bize "minik" bir şaka yapmış olabilir. 

2. Mark Ruffalo Fimde Var Ama Hulk Formunda Gözükmeyecek
Bu da bir diğer ihtimal. Film ilk açıklandığı zaman, Fantastic 4' un eksikliğinden dolayı hikayede önemli bir açık olacağını düşünmüştüm. Belki de Reed Richards' ın hikayedeki rolünü Bruce' a vermişlerdir.


3. Hulk Filmde Var Hatta Red Hulk ile Dövüşedebilir!
Bu olasılık olarak en düşüğü. Kendisi illa ki gözükecekse ona sağlam bir rakip gerekir. Filmde Thor olmadığına göre en büyük ihtimal Red Hulk demek.Tabi bu kadar curcunanın içerisine bir de Red Hulk vs Hulk koyarlarsa nasıl durur onu bilemem.


 4. Hulk Filmde Gözükmeyecek Ama Bir After-Credits Sahnesi Olacak
Bu da benim teorim. Kanımca Hulk' ı hikayeye bağlamaları zor, bu yüzden bir after-credits sahnesinde kendisini Asgard' da falan görürsek süper olur!

Bizden bu kadar.Peki siz ne düşünüyorsunuz? Hulk filmde olacak mı?

Hiç yorum yok: