SPİDER-MAN: HOMECOMİNG' DE BATMAN' İ GÖREBİLİRİZ!


Şaka bi' yana, Batman' i canlandırmış efsane oyuncu ve komedyen Michael Keaton' ın Spider-Man' in yeni solo serisinde bir kötü adamı canlandıracağı söylentileri çoğaldı. Kendisini Spider-Man' in ana kötülerinden Vulture veya Scorpion olarak görebiliriz.
Michael Keaton' ı mutlaka duymuşsunuzdur. Kariyerine küçük sitcomlarla başlayarak ünlenen oyuncu, zirve dönemlerini 89-92 arası DC Comics' in efsane karakteri Batman' i canlandırırken yaşamış, sonrasında ise kariyeri düşüşe geçmişti. 2014 yapımı Birdman ile bu düşüşünü durduran Keaton, 2016 Akademi Ödülerinde en iyi film ödülünü alan Spotlight' ta ana karakteri canlandırdı. Şu sıralar tekrar eski popüleritesine ulaşan Michael Keaton, verdiği bir röportajda Spider- Man' in bir kötü adamını canlandırabileceğini belirtti. 
Zaten Variety sitesinin yaptığı bir haberde de Marvel' ın kendisini düşündünü belirtince ihtimaller de arttı. Açıkçası ilerlemiş yaşına rağmen iyi bir Norman Osborn olabileceğini düşünüyorum usta oyuncunun. Tabi, Vulture karakterine de ne kadar benzediğini söylemeden edemeyeceğim.
Marvel henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da Keaton' un Spider-Man' in ezeli rakiplerinden birini canlandırabileceği yapım 7 Temmuz 2017' de vizyona girecek.

Hiç yorum yok: