BATFLLECK'TEN BOMBA DEATHSTROKE VİDEOSU: TEORİLER!

Ben Affleck'in resmi sosyal hesaplarından paylaştığı video ortalığı yerle bir etti, neden mi? Çünkü Deathstroke nam-ı diğer Slade Wilson yani DC evreninin en karizmatik kahramanlarından biri. Tabi bu videonun gelmesi ile kafalar karıştı çünkü bu video neyle alakalı olabilir diye şimdiden millet kafa patlatmaya başladı bile. Madem herkes bi' kaç teori üretti bile, biz de yazalım bir şeyler:


Hobaaa
Şimdi öncelikle WB Montreal Games'in bir DC oyunu hazırladığını biliyoruz, çoğu kişi Superman oyunu dese de Arkham Knight ile biten Arkham serisinin ara oyunu olan Arkham Origins'te de zaten işledikleri Deathstroke karakterinin bulunduğu yeni bir oyun olabilir. Bu oyun mobil oyunu olan Arkham Underworld gibi bir suçlu ile oynadığımız bir oyunda olabilir ki orijini de önemli olan Slade gibi bir karakterin ana karakter olduğu bir oyun hikaye ve combat açısından sağlam bir oyun olacaktır.
Oyun olarak bir diğer ihtimal ise Batman oyunu olabilir ancak zaten Arkham serisi ile bu olaya bir son verdiler. Bu ihtimale pek olanak vermiyorum ancak arkadaki Batmobile'de buna bir işaret olabilir.

Bir oyunda bulunacağından daha olası bir gözle baktığım bir diğer olasılık ise Deathstroke karakterinin DCEU'ya geleceği. Zaten Ben Affleck'in bu videoyu çekmesi de oyun dünyasından çok DC Genişletilmiş Evreni'ni ilgilendiriyor. Peki Slade Wilson DCEU'ya girerse nasıl bağlanabilir bir göz atalım:
Film: Justice League
Nasıl bulunacak?: Bu konuda çeşitli düşünceler dönüyor kafamda ancak özenle seçip hepsini değilde birazını dökeceğim buraya kafamdakilerin. Şimdi öncelikle Arkham Origins'tekine benzer bir senaryo görebiliriz, hatırlarsanız Black Mask paralı katilleri toplayıp Batman'in başına ödül koyuyordu. Justice League filmi için çıkan söylentilerden biri ise filmde Roman Sionis'in bulunacağı ve Johnny Depp'in Sionis karakterine can vereceğiydi, eğer bu gerçekleşirse ve filmde Sionis bulunursa büyük ihtimalle filmin başında kendisini paralı katilleri toplayarak Batman'le uğraşırken görebiliriz, aynı şey filmin sonunda The Batman filmi için küçük bir ipucu olarakta bırakılabilir.
Bir diğer düşüncem ise Black Mask ve Lex'in rolleri değişeceği yani şöyle izah edeyim, Lex, Slade'i Arkham'dan kaçışı için veya başka birini öldürmek için tutabilir ve Slade ile Bruce'un yolları ilk defa JL filminde karşılaşabilir veya After Credits'lerde kendisi karşımıza çıkabilir.
----------------
Film: The Batman
Nasıl bulunacak?: Aslında bu konu ile ilgili pek konuşmaya gerek yok, zaten Slade, tıpkı The Joker gibi Killer Croc gibi ikonik bir Batman villaini, senaryoda Bruce ile nasıl karşı karşıya gelecek düşünmek gerekirse, kendisi tıpkı JL filminde de bahsederken dediğim gibi Roman yada başka bir Batman düşmanı tarafından Batman'i öldürmesi için kiralanabilir yada çoğunuzun düşünmeyeceği bir şekilde Batman ile team-up oluşturabilir.
----------------
Film: Suicide Squad 2
Nasıl bulunacak?: Filmde El Diablo ve Slipknot'ın ölmesi ile ekipte açığın bulunması ile zaten birinin o boşluğu dolduracağı ekibi Slade doldurabilir. Zaten film The Batman'den sonraki takvime sığdırılır ise Batman'in kendisini hapse tıktıktan sonra onu ekipte görebiliriz. Ayrıca bana kalırsa SS ekibinin Floyd hariç başlı başına değişmesi lazım.
----------------
Film: Deathstroke solo film
Nasıl bulunacak?: Aslında zaten bir Deathstroke solo filminde Deathstroke nasıl bulunacak diye sormak biraz tuhaf ki zaten ben olabilitesini konuşacağım. Deadpool ile gelen ve The Wolverine ile devam edecek olan brutal seviyesinde olacak filmler kervanına Deathstroke'unda katılması normal ki zaten kendisinin de orijini Batman kadar sağlamdır. Ayriyeten Slade gibi yetenekli bir katilin R seviyesi bir filmi WB açısından çok karlı bir proje olacaktır.
----------------
Film: Green Arrow
Nasıl bulunacak?: Zaten diziden de bildiğimiz üzere tıpkı Bruce'a karşı olduğu gibi Oliver'a da karşı bi husumeti bulunan yetenekli katilimizin bu filmde bulunması olası.

Vee, gelelim bir diğer önemli konuya, bizce bu karakteri kim oynamalı;
(Soldan Sağa)Jeff Bridges, Ron Perlman, Stephen Lang, Joe Manganiello, Brad Pitt, Scott Eastwood
Benim teorilerim bu kadar. Sizin düşünceleriniz varsa yorumlarda belirtebilir ve bizler için yeni fikirler oluşmasını sağlayabilirsiniz. Hoşçakalın!


Hiç yorum yok: