DC COMİCS FLASH' IN FİLMİNE BEKLEDİĞİMİZ JL ÜYESİNİ EKLEDİ!


Dawn of Justice bizler için bir "The Incredible Hulk" tu aslında. Bazılarımız çok sevdi, bazılarımız beklediğimizi bulamadı ama hepimiz bu karakterleri aynı filmde görmüş olmaktan dolayı aşırı mutlu olduk. New 52 ile Reboot olan Justice League' in Green Lantern dışında tüm üyelerini görmemize rağmen Trinity dışındaki bir üyeye de diğerlerinden daha fazla rol verilmişti: The Flash

Bu Fotoğrafa şu an yorum yapmayacağım.(Sağdaki Ezra Abimiz)
DC Comics' in Marvel'ın her yaş kitlesine hitap eden, komik ve bir o kadar epik filmlerine ve karakterlerine yapı bakımından en bezeyen karateri Flash' ın 2018 yılında bir solo filmi geliyor. Dawn of Justice öncesi kendisine hakaret edilen, sonrasında ise olmuş aslında diyerek bize söylediklerimizi yutturan ünlü oyuncu Ezra Miller' a, Cyborg olarak evrene dahil olan Ray Fisher eşlik edecek gibi duruyor.
Forbes dergisine konuşan Snyder, bu iki karakterin ekibin en genç üyeleri olduklarını ve aralarında sıkı bir dostluk olacağını(Hal Jordan bunu beğenmedi.) söyledi. Ezra' nın komik kişiliği sayesinde filmin diğer DC işlerinden "daha" yumuşak bir havaya sahip olacağını da belirtti. 
Açıkçası, Cyborg gibi pek marka değeri olmayan bir karakteri, dizisi sayesinde en az 700 milyon dolar gişe yapabilecek bir filme koymak, ticari bir hamle gibi geliyor. Tabi hikaye bir yerde S.T.A.R Lab' e bağlanırsa, arkaplanda Cyborg' un orijini anlatılabilir. Bu sayede karakterin hikayesini görmek için 2020' ye kadar beklememiz gerekmez.

"The Flash" 2018' de vizyona girecek. Allah' tan dizisi falan var da karaktere olan açlığımızı böyle gideriyoruz.

Hiç yorum yok: