DC COMİCS' IN YENİ OLAYI REBİRTH' TEN İLK GÖRSELLER GELMEYE BAŞLADI!

Dc Comics'in "Rebirth yapacağız!" duyurusundan sonra ortalık fena halde karışmıştı. İlk olarak serilerini ve yeni karakter tasarımlarını paylaşan DC Comics, yavaş yavaş çizgi roman sayfalarını da paylaşmaya başladılar.
İlk önce şunu söylemem gerek: Rebirth denen olayı Reboot ile karıştırmayınız. Bunların ikisi ayrı şeyler. Reboot, evreni sıfırlamaktır, Rebirth' te ise öyle bir şey yapılmıyor fakat çoğu seri yeniden başlıyor. Bir tek Detective Comics ve Action Comics gibi istisna seriler Pre-New52 evrenindeki numaralandırılmaları ile yayın hayatlarına devam edecekler. 
Şimdi, Rebirth' in ne olduğunu kavradıysanız, asıl olayımıza geçelim. Dc Comics sonunda, Batman'in başrolünde bulunduğu Detective Comics'in 934. sayısından birkaç "İlk Bakış" fotoğraflarını paylaştı.
Detective Comics Sayı 934
Karşınızda Detective Comics'in 934. sayısı! Bu sayı denilene göre tam 34 sayfa olacakmış. Kapakta en çok dikkatimi çeken arka plandaki Clayface oldu. Çizimler de gayet güzel gözüküyor. Klasik bir Batman çizgi romanı bizi bekliyor diyebiliriz kısaca.
Bu da sayının içerisinden bir sayfa. Bir dönem Gotham dizisinde de karşımıza çıkmış olan Azrael' ı görüyoruz. Görünüşe göre Batman' den bir güzel dayak yemiş. Sanki dövülmekten bıkmış da Batman'e yalvarır gibi bir bakış atıyor kendisi. Arka plandaki İsa figürüne bakılırsa dövüş bir kilise de geçecek. 
Bir diğer paylaşılan sayfada, kapakta da gördüğümüz Batwoman' ı aksiyon halindeyken görüyoruz. Aslında sert ve cool kişiliğine rağmen oldum olası hep gıcık olmuş, gereksiz bulmuşumdur karakteri. 
Sayı Haziran'da satışa sunulacak. 25 Mayıs' tan sonra yavaş yavaş sıfırdan başlayan seriler çıkmaya başlayacak. Aslında yeni okurlar için çok iyi bir fırsat bu. Umarım Dc' deki çalışanlar bu sefer ne yaptığını biliyordur da DCYou' daki gibi çuvallamazlar.

Hiç yorum yok: