X MEN 90' LAR ANİMASYONUNDAKİ KOSTÜMLER, X-MEN APOCALYPSE İLE BEYAZPERDEYE UYARLANIYOR!

X-Men Sinematik Evreni' nde karışık zaman-çizgisi dışındaki en büyük sorun herhalde kahramanların kıyafetlerinin tek düze ve benzer olmalarıydı. Days of Future Past' da bu sorun birazda olsa giderilmeye çalışılsa da hala modernize ve siyah-deri kostümlerden daha ileriye gidilememişti.
Anlaşılan, bu film ile beraber takım, X-Men 90' lar Animasyonundaki izlediğimiz çizgi filmdeki o renkli kostümlerine kavuşacak!
Grubun son halinin bulunduğu bu fotoğraf geçtiğimiz günlerde internet üzerinden paylaşıldı. Nightcrawler, Cyclops ve Mystique' ın kostümleri çizgi romanlardakine çok yakın olduğu gibi, Jean Grey' in ve Quicksilver' ın da giyecekleri kostümler biraz değiştirilerek bizlere sunulmuş.
Açıkçası gözlerim sarı klasik kostümü ile Wolverine' i aramadı değil ama kim bilir, belki filmde o haliyle de karşımıza çıkar.
Yukarıdaki videoda da Quicksilver' ın başrolünde bulunduğu enterasan bir internet reklamı koydum. X-Men: Apocalypse, pek çok ülkeden daha önce,19 Mayıs' ta ülkemizde vizyona girecek, sakın kaçırmayın!



Hiç yorum yok: