AGENTS OF S.H.I.E.L.D'A RESMEN GHOST RİDER GELİYOR, OYNAYACAK KİŞİ BELLİ OLDU!

Belki Agents of S.H.I.E.L.D hakkında çıkarılan en büyük dedikoduydu, çünkü hayranlar bu atağı Netflix'ten bekliyordu, ama Marvel sonunda doğruladı: Ghost Rider resmen Agents of S.H.I.E.L.D'a geliyor! Dün Comic-Con'da Netflix dizi teaserları ile gündemi ele geçiren Marvel, akşam saatlerinde oraya getirdiği ve bir süre sakladığı, Marvel-Now Ghost Rider'ın arabasını insanlara göstermeye başladı ve diziye şimdiye kadar 2 filmi çıkmış, ancak hiç MCU'da adı daji geçmemiş bu karakterin 4. Sezonunda diziye katılacağını açıkladı. Açıkçası bu habere üzüldüm diyemem, ama karakter için en uygun platformun Agents of S.H.I.E.L.D olup olmadığı konusunda ciddi şüphelerim de yok değil. Neyse, en azından yakın bir zamanda Johnny Blaze'imizi MCU içerisinde görebileceğiz. Dua edelim de iyi bir oyuncuyu seçsinler.
NOT: Marvel bu haberi daha görsel bir şekilde vermek için bir de teaser yayınlamış, onu da aşağı iliştirdim bir bakın derim.

GÜNCELLEME: Yakın zamanda karakterin diziye geleceğini açıklayan Marvel, bu denli ünlü bir karakteri kimim oynayacağını bizlerle paylaşmakta da gecikmedi. İşte, yeni Hayalet Sürücümüz Gabriel Luna ile tanışın!
ASDSDASAS :D
Adını hayatımda ilk kez duyduğum 1982 doğumlu genç aktörümüz, kariyeri yükselişte denebilecek biri. Kendisinin en bilindik işi "Matador" adlı bir diziymiş ve onu da ilk kez duyduğumu belirtmeliyim. Açıkçası oyuncunun performansını görmeden söylemek güç, ama şunu belirteyim kendisinin oynayacağı Ghost Rider Johnny Blaze değil, Marvel'ın bir dönem New 52'ya rakip olarak çıkardığı Marvel Now serisinde bu titri üstlenen latin Roberto Reyes. Bu karakteri kullanmaları
çeşitlilik açısından güzel bir karar olsa da "Johnny Blaze'i görseydik de sonra bu adam gelseydi." diye düşünmüyor değilim.

Hiç yorum yok: