SAN DİEGO COMİC-CON KİMDİR, NEYİN NESİDİR?

Arkadaşlar, çoğunuzun bildiği üzere yarın 2016 San Diego Comic-Con'un ilk günü! (:D Heyecan Patlaması) Ben de aklınızda ''Bu nedir hele?'' gibi sorular oluşmaması için minik bir anlatımla SDCC'un ne olduğunu açıklamaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar!
Comic-Con Uluslararası: San Diego, bir grup çizgi roman, film, bilim kurgu hayranının bir araya gelerek 1970 yılında Güney California'daki il çizgi roman konferansı olma özelliğini sahip olan, dünyanın en büyük ve bilinir Comic-Con'udur. İlk olarak tek günlük bir mini-con olarak başlayan bu etkinlik elde ettiği başarı üzerine, sonraki seferinde 3 günlük full-bir organizayona dönüşmüştür. 3 günlük bu etkinliğin ilk davet edilen isimlerden biri efsanevi çizgi roman çizeri Jack Kirby'dir. Organizasyon devam ettiğinden beri tek ele aldığı konular çizgi roman ve onunla alakalı yayınlarla sınırlı kalmamış, pek çok genel kültür işine de yer verilmiştir. Comic-Con'a yıllardır, çizgi roman artistleri-yazarları, film yönetmenleri, oyuncular ve prodüktörleri olmak üzere pek çok ünlü starlar katılmıştır. Katılan bu ünlüler oradayken hayranları ile zaman geçirir, sohbet eder, eğlenir ve kendi projeleri hakkında bilgiler verirler. 

Bu yılın programında Marvel Agents of S.H.I.E.L.D, Luke Cage, Guardians of the Galaxy vol. 2, Doctor Strange; DC Comics'ten de CW dizilerinin(Arrow, Legends of Tomorrow, Flash ve Supergirl) ve Preacher panelleri olacak. Ayrıca Batman v Superman'in yönetmeni Zack Snyder bizlere bir sürprizinin olduğunu ve bir DC Panelinde bunu açıklayacağını söyledi, merakla bekliyoruz!

Hiç yorum yok: