ONCA DENİLENDEN SONRA JL'DE HALA BİR GREEN LANTERN GÖREBİLİRİZ!

Justice Leauge filmi açıklandığından bu yana belki de cevabı en net olmayan ve de en merak edilen soru; "Green Lantern filmde var mı?" idi. Aslında Dawn of Justice filminde Dan Ambroyer'in performansı ile minik bir cameo'su olduğu söylenen Hal Jordan'ı ne yazık ki 2011'deki berbat solo filminin ardından, beyazperdede ikince kez görme şansına erişememiştik. Hatta bazı yapımcıların söylemlerine göre Green Lantern'ı ilk Justice Leauge filminde bile göremeyecektik. 
Ancak, The Wrap adlı ünlü bir sitenin desiğine göre; "Green Lantern Corps'un bir üyesi, filmin anahtar bir noktasında karşımıza çıkacak." Daha fazla detayın verilmediği haberden çıkarım yapmak güç. Eğer ki bir Green Lantern göreceksek de hangisi karşımıza çıkacak belli değil. Açıkçası bana fikrimi soracak olursanız, Hal Jordan favorim olsa da bir John Stewart görmeyi de isterdim beyazperdede. Hatta Guy Gardner'i bile görsem benim için yeter.
Site ayrıca "Darkseid'in açtığı bir savaşta insanlar, Atlantisli'ler ve Amazon'lar işbirliği içerisinde olacaklar." şeklinde bir açıklama yapmış ve Cyborg'un zırhının sivil ve savaş modu şeklinde iki zırha sahip olduğunu belirtmiş. 


Bu gelen son haber, benim filme olan inancımı daha da yükseltti. Umarım DC Comics, Batman v Superman ve Suicide Squad filmlerinde sonra akıllanır ve enfes bir Justice Leauge filmi izleriz.

Hiç yorum yok: