ORUÇLUYKEN ZAMAN GEÇİRMEK ADINA İZLEYEBİLECEĞİNİZ 50 FİLM!

Oruçluyken zaman geçirmek zordur. Çoğu kişi de bir işle uğraşıldığında daha zor olduğunu düşünür ve zamanını yatarak geçirir. Fakat bu algı genel olarak yanlıştır. Çünkü eğer sizi oyalayacak bir işle ilgilenirseniz zaman hep daha hızlı geçer. Bizler de oruçluyken zaman geçirmek adına izleyebileceğiniz 50  filmlik devasa bir liste hazırladık. Listemizde iki-üç çizgi roman uyarlaması film olmasına rağmen, zaten izlediğinizi varsayarak DC veya Marvel'ın artık sektöre hükmettiği blockbuster filmlerini koymadık. Ayrıca listemizdeki filmlerin hepsi birer şaheser değil, sıradan filmler de mevcut ama sonuçta maksat zaman geçirmek. 
NOT: Hangover, Furious 7 gibi çoğumuzun izlemiş olduğu işlere de yer vermemeye çalıştık, bilgilerinize!



Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi)
Tür: Suç, Gizem, Gerilim
IMDb Puanı: 7,3
İkincisi ile pek taktirimizi toplayamamış da olsa, çıktığı dönemin ilgi görmüş yapımlarından biriydi NYSM. Başrollerini Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo ve Woody Harrelson'un paylaştığı filmde, ''Atlılar'' isimli bir sihirbaz grubunu yakalamaya çalışan bir polisin başından geçenler anlatılıyor. 


Kingsman: The Secret Service (Gizli Servis)
Tür: Aksiyon, Komedi
IMDb Puanı: 7,8
James Bond' un klişelerinden beslenen yapımımızda, genç bir serseri olan Eggsy ile tanışıyor, onunla beraber bir mahalle delikanlısından beyefendi bir Kingsman ajanına dönüşümünü izliyoruz. Ard arda 4 kere izlemişliğim var sıkılmadan bu filmi. İzleyin, izletin. Bu nimetten yoksun kalmasın insanlık.


V for Vedetta 
Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim
IMDb Puanı: 8,2
2000' li ergenlerin ağızlarından düşmeyen replikleriyle ünlü, anarşist abimiz V'nin ülkenin ebesini nasıl bellediğini anlatan yapım V for Vendetta'yı illa izlemişsinizdir de, olsun bir kere daha izleyin. Böyle bir film kolay kolay gelmiyor. Hem bak Vertigo'dan çıkma, hani Preacher'ı, Watch-Men'i falan bize veren yayınevi.


This Is the End (Buraya Kadar)
Tür: Komedi, Fantazi
IMDb Puanı: 6,7
Seth Rogen'ı hiç duydunuz mu? Duymadınız mı? Olsun ya Superbad'i, ya Knock Out'u ya da Interview'i illa ki izlemişsinizdir. İşte Seth Rogen, bu filmlerin arkasındaki adam. Önceki filmlerine nazaran daha fantastik bir şey deneyen ve bence başaran Rogen, bu filminde kıyameti konu alıyor. 


Friday The 13th (13. Cuma)
Tür: Korku
IMDb Puanı: 5,6
13. Cuma, Amerikan korku sinemasının Elm Sokağı'nda Kabus ile beraber en kültleşmiş iki filminden birisidir. 80'lerde çıkmış ilk filmin üzerinden yıllar geçtikten sonra tekrar remake edilen seride başrolü Supernatural'dan tanıyabileceğiniz Jared Padelski üstleniyor ve konu Jason Voorhees'in yaptığı katliamlar üzerinden şekilleniyor.


The Night Before 
Tür: Komedi
IMDb Puanı: 6,5
Geçtiğimiz sene vizyona giren ve beklendiği kadar tutmayan yapım üç arkadaşın beraber geçirdikleri son yılbaşını konu alıyor. Başrollerde yukarıda belirttiğimiz Seth Rogen, TDKR filminde Robin'i canlandırmış Joseph Gordon-Levitt ve Falcon' umuz Anthony Mackie bulunuyor. Boş zamanı olanlar için ideal bir yapım.


21 Jump Street (Liseli Polisler)
Tür: Aksiyon, Komedi
IMDb Puanı: 7,2
Başrolünde Johnny Depp'in yer aldığı, 90' lar gençlik dizisinin aynı adla evrene dahil edildiği, iki genç ve başarısız polis memurunun bir uyuşturucu satıcısını yakalamak için liseli kılığına girerek öğrencilerin arasına sızdığı yapımda başrolleri bu sefer çok iyi bir kimya tutturmuş Jonah Hill ve Channing Tatum paylaşıyor. Ah, unutmadan izlerken dikkatli olun Depp'in cameo' su çok hoşunuza gidecek.


Bad Neighbours (Kötü Komşular)
Tür: Komedi
IMDb Puanı: 6,4
Set Rogen' ın garip bir şekilde tüm filmlerini yaptığı Sony yerine Universal Studios ile çalıştığı filmde bebekleri yeni doğan bir çiftin, Delta-Psi(Delta-Say) isimli bir erkek kulübünün yanına taşınmalarını konu alıyor. Bir dönem Disney gençlik filmlerinin havalı kaslı çocuğu Zac Efron'a da alışabilmek için güzel bir fırsat. 


Star Trek- Star Trek: Into Darkness
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantazi
IMDb Puanı: 7,9
Bizlere Star Wars: Force Awakens gibi muhteşem bir filmi vermiş olan(2017'deki halimden not: Aslında o kadar da efsane değil, biraz düşününce filmin çok iyi bile olmadığına kanaat getirdim. Neyse...)  J. J. Abrams'ın ellerinden çıkma bu iki film, orijinal ekibin kuruluşunu ve ilk maceraların konu alıyor. 


Inside Out (Ters Yüz)
Tür: Animasyon
IMDb Puanı: 8,3
Pixar' ın geçen seneki hiti Inside Out'u izlenecekler listenize ekleyin. Kafamızın içindeki sesleri ve duygularımızı konu alan film, finalinde en delikanlı adamı bile duygulandıracak şekilde son buluyor.


Angry Birds
Tür: Komedi, Animasyon
IMDb Puanı: 6,4
Bu yıl vizyona giren ve milyonların sevgisini kazanmış Angry Birds'ü konu alan film, ülkemizde şu an vizyonda!(2017'deki halimden not: Bu yazı ilk yayınlandığında öyleydi en azından.) Kaçırmadan gidin bir izleyin derim. Sinemadan kahkahalar atarak ayrılacağınızın garantisini verebilirim.


12 Rounds 3: Lockdown 
Tür: Aksiyon
IMDb Puanı: 5,3
WWE güreşçisi Dean Ambrosse'nin başrolünde bulunduğu yapım, kendisine en yakın kişinin aslında kötü biri olduğunu keşfeden bir polisi konu alıyor.


Cinderella (Kül Kedisi)
Tür: Fantazi, Romantik
IMDb Puanı: 7,0
Toplumun algısına göre daha çok bir kız filmi olarak anılmasına rağmen, bu filmi kendi irademle izlediğim ve çok da hoş vakit geçirdiğimi belirtmeden edemeyeceğim. Eski kült masalın ve animasyonun bir uyarlaması olan film akıcı olay örgüsü ve içinizi ısıtan hikayesiyle listemize girmeyi başarıyor.


Maleficent (Malefiz)
Tür: Fantazi, Aksiyon, Dram
IMDb Puanı: 7,0
Güzeller güzeli Angelina ablamızın iyi bir kötü karakteri canlandırdığı Maleficent filmi, klasik Uyuyan Güzel hikayesindeki ''Gerçek Aşk'' algısını değiştirerek sizlere sunuyor.


Big Hero 6 (6 Süper Kahraman)
Tür: Animasyon, Aksiyon
IMDb Puanı: 7,9
Marvel'ın sahibi Disney'in hiç de popüler olmayan bir Japon Süper Kahraman Takımı Big Hero 6'i alıp hikayesinde bazı değişiklikler yaparak, uluslararası popüleriteye ulaştırdığı film de Geek kültürüne yakınlığı ve muhteşem animasyonlarıyla izlemeye değer.


Incredibles (İnanılmaz Aile)
Tür: Aksiyon, Animasyon
IMDb Puanı: 8,0
Daha çok küçükken izlediğim ve hala favori animasyon filmlerimin arasında yer alan Incredibles için şunu desek yeridir: Şimdiye kadar çekilmiş en başarılı Fantastic Dörtlü yapımı. Hem de içinde Fantastik Dörtlü olmamasına rağmen!


Madagascar (Madagaskar)
Tür: Komedi, Animasyon
IMDb Puanı: 6,9
Yine hoş bir animasyonla listemize devam ediyoruz. Hayvanat bahçesinde rahat bir hayat süren Alex, çocukluğundan beri oradadır ve nasıl vahşi bir hayvan olunacağını bilmemektedir. Tabi, bir sabah New York'dan binlerce kilometre uzaktaki Madagaskar' da 3 arkadaşı ile beraber uyanınca iş başa düşer.


Wreck-It Ralph (Oyunbozan Ralph)
Tür: Komedi, Aksiyon, Animasyon
IMDb Puanı: 7, 8
Video oyunlarında hep kaba ve kötü olarak resmedilen iri adamımız bu sefer başrolde! Kötü adam olmaktan sıkılan ve bu yüzden farklı bir oyunda kendini kanıtlamak için kendi ateri makinesinden ayrılan Ralph'in başına gelenleri izlerken çok keyif alacaksınız.


The Prestige (Prestij)
Tür: Drama, Bilim Kurgu
IMDb Puanı: 8,5
Dark Knght ve Interstellar'ın yönetmeni efsane adam Christoper Nolan' ın çok bilinmemesine rağmen, en kalite işlerinden biri: The Prestige. Genel konuyu ''Now You See Me'nin kalitelisi'' olarak adlandırabileceğimiz film, iki sihirbazın arasındaki kavgayı konu alıyor.


Lucy
Tür: Bilim Kurgu, Drama
IMDb Puanı: 6,4
Scarlett ablamızın güzelliğinden ötürü filme pek odaklanamadığımız, ancak hikayesel olarak da aksiyon olarak da yeterince iyi olan Lucy' i de izlemenizi öneririm.


Jurassic World
Tür: Aksiyon, Bilim Kurgu
IMDb Puanı: 7,0
Eski serinin devamı niteliğini taşıyan ve diğer filmlerini aratmayan, oyunculuklar olsun, CGI efektleri olsun çok güzel bir yapım olan Jurassic World' e de bir şans verebilirsiniz. 


The Martian (Marslı)
Tür: Bilim Kurgu, Komedi
IMDb Puanı: 8,1
Aynı adlı kitaptan uyarlanan The Martian, Mars'da mahsur kalmış olan Matt Damon'u konu alıyor. Filmin kadrosu o kadar dolu dolu ki sırf bu yüzden bile izlenebilecekken, bir de üstüne sağlam bir hikaye olunca artık "izlenebilir" in yerini "izlenecek" alıyor.


Legend (Efsane)
Tür: Drama, Suç
IMDb Puanı: 7,0
Tom Hardy' nin başrolde olduğu ve kendisine Tom Hardy' nin eşlik ettiği yapımda bir dönem Londra' nın anasını ağlatan (bak V for Vendetta' daki gibi) ikiz gangster kardeşleri konu alıyor Legend filmi. İsminde belirttiği kadar efsane olmasa da izlenebilir bir iş.


Black Mass (Kara Düzen)
Tür: Suç, Drama
IMDb Puanı: 7,0
Johnny Depp' in artık tükenen ününün son damlalarından oluşan Black Mass' de İrlanda Mafyası ve yaptıkları anlatılıyor.


The Revenant (Diriliş)
Tür: Macera, Drama
IMDb Puanı: 8,1
Leonardo abimize sonunda Oscar'ı kazandıran ama bunun için onu bir ayıyla dövüştüren, canlı canlı gömen ve başına her türlü bok püsürün geldiği Revenant, geçtiğimiz senenin en kaliteli yapımlarından biriydi. Hala izlemediyseniz bir bakın derim.


Mad Max: Fury Road
Tür: Aksiyon, Aksiyon ve Aksiyon
IMDb Puanı: 8,1
Tom Hardy' nin yine başrolü çektiği, her transformers' da izliyor olmamıza rağmen tüm film boyunca bir şeylerin patladığı, ama patlarken de kalitesini belli eden Mad Max: Fury Road, Mel Gibson ' ın bıraktığı seriyi alarak o kadar yüceltiyor ki söyleyecek bir sıfat bulamıyorsunuz. Harika bir film ve sadece 40-50 diyalog falan var film boyu. Spider-Man tüm Civil War' da konuştuğu kadar konuşuyorlar adamlar. Vuna rağmrn efsane de bir iş çıkıyor. Helal olsun.


Django: Unchained (Zincirsiz)
Tür: Aksiyon, Macera
IMDb Puanı: 8,5
Size bir sırrımı vereyim: Ben Tarantino'nin filmlerini o kadar çok sevmiyorum galiba. Pulp Fiction'dur, Hateful Eight' tir, bayıyor böyle filmlet beni. Ama Django... Django' nun yeri ayrıdır bende. Köleliği ve o dönemdeki insanların psikolojisini çok güzel yansıtan film sizi içine çekiyor ve bitmesin istiyorsunuz. Tupac' ın müziği arkada çalarken, her yerin kana bulandığı bir aksiyon sahnesinin bitmesini kim ister ki?


Inception
Tür: Aksiyon, Macera, Dram
IMDb Puanı: 8,8
Inception Kingsman'ı izleyinceye dek bir süreliğine benim favori filmimdi. Çünkü rüya içinde rüya konseptinden tutun bu konsepti kullanabileceği en iyi şekilde kurgulamasına, film olağanüstü derecede başarılı. Ölmeden önce kesinlikle izlemeniz gereken bir film kısaca Inception.


The Lego Movie (Lego Filmi)
Tür: Animasyon, Komedi, Macera
IMDb Puanı: 7,8
Yani bu kadar saçma bir konsepten abcak bu kadar süper bir film çıkabilirdi. Film baya legolarla alakalı. Başrolde sıkıcı bir eleman var. Konu da klişe baya bir. Ama bedense film gerçekten çok başarılı. Yarattıkları renkli dünyadan mıdır, yoksa Batman' in rolünün fazlalığından mıdır bilemedim.


Sherlock Holmes
Tür. Gizem, Suç, Aksiyon
IMDb Puanı: 7,6
Şimdi listeye sırayla koyduğumuz iki filmi de yapan adam aynı: Guy Ritchie. İki filmde de çok benzer özellikler var. Ritchie' nin garip bir çekim tekniğiyle yaptığı aksiyon sahnesi, başrolde evrenin en önemli süper kahramanını oynayan bir oyuncunun bulunması...ve tabiki pek çok farklılık da mevcut. Ama bence Sherlock Holmes' u Sherlock Holmes yapan Robert Downey Jr. Adam o kadar içten oynuyor ki izlerken karakterle özdeşleşiyorsunuz.


Man From U.N.C.L.E
Tür: Aksiyon, Macera
IMDb Puanı: 7,3
Dediğimiz gibi bu filmin de yönetmeni Sherlock Holmes'ünkiyle aynı ve bu yüzden filmler de pek çok benzer özerlik var. Buradaysa bu filmin özel yanlarından bahsedelim biraz: Soğuk Savaş döneminde birbirlerinden nefret etmelerine rağmen beraber çalışmak zorunda kalan bir Amerikan ve Rus ajanını konu alan yapım da, çok klişe olan bir tarif seyirciye ustaca aktarılmış. Ayrıca kadın karakterimizin ana karakter yerine biraz daha arkaplandaki karakterle aşk yaşaması da güzel bir detay olmuş.


The Lone Ranger (Maskeli Süvari)
Tür: Western, Aksiyon
IMDb Puanı: 6,5
Disney' in gişesel olarak elinde patlayan, bazı eleştirmenler tarafından da fütursuzca gömülen The Lone Ranger'ın çok günahı var doğru. Ama eğlenceli bir film olması, başrollerin arasındaki kimyanın tutması ve Western türünde bir film olması sebebi ile izlemekten keyif alacağınız bir yapım The Lone Ranger.


Alice in Wonderland (Alice Harikalar Diyarında)
Tür: Fantazi, Macera
IMDb Puanı: 6,5
Yukarılarda bir yerde Johnny Depp'in kariyerinin yavaştan tükenmekte olduğunu söylemiştik. Eğer Alice in Wonderland'e bir sequel olan Alice Through the Looking Glass'ın gişe haberlerini okuyup, hem eleştirisel hem de gişesel olarak nasıl çakıldığını gördüyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Ama ilk film, ilk film öyle değildi işte. 1 milyar gişe barajını aşan, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak efektlere sahip ve bu efektleri sayesinde bir Oscar kazanmış filme kötü denemez çünkü. Tamam hikaye azıcık zayıf ama o da nazar boncuğu olsun.


Rise of the Planet of the Apes (Maymunlar Cehennemi: Başlangıç)
Tür: Gerilim, Aksiyon, Macera
Rise of the Planet of the Apes, bitmekte olan bir serinin de yeniden yükselişi aslında, çünkü 2000 yılındaki rezalet filminden sonra remake edilen ve bu sefer çokca olumlu eleştiri alan seri günümüzde halen devam etmekte. 3. Filmi gelmeden bir başlamak da iyi olur bu seriye.


Pacific Rim (Pasifik Savaşı)
Tür: Aksiyon, Gerilim, macera
IMDb Puanı: 7,0
Hellboy ve Pan' s Labyrinth'in yönetmeni Guillermo del Toro' dan çıkma, baya koca koca robotların cehennem gibi bir yerden gelen dinazorlara girdiği bir film Pacific Rim. Ama böyle dediğime bakmayın çoğu süper kahraman işinden ve koca koca robotların dolandığı bir diğer seri olan Transformers'ın tüm filmlerinden daha kaliteli bir yapım.

Edge of Tomorrow (Yarının Sınırında)
Tür: Aksiyon, Gerilim
IMDb Puanı: 7,8
Tıpkı Inception gibi bir mangadan uyarlama olan, ama uyarlarken kendinden de çok şey ekleyen bir yapım Edge of Tomorrow. Adından da anlaşılabileceği gibi, uzaylıların dünyayı istila ettiği bir zamanda, asıl karakterimiz Cage her öldüğü zaman aynı güne geri dönebilme yeteneğine sahiptir. Garip bir şekilde film DVD ve Blu-Ray' lerde Live, Die, Repeat adıyla satışa sunuldu, internetten korsancılık yapmayıp emek verenlerin hakkını yemeyeyim diyenlere duyrulur.

Horrible Bosses (Patrondan Kurtulma Sanatı)
Tür: Komedi
IMDb Puanı: 6,9
Komedi filmlerinin 3 usta ismi Jason Bateman, Charlie Day ve Jason Sudeikis, Patronların kurtulmak için güçlerini birleştiriyor ve ortaya gülmekten karnınıza ağrılar girecek bir yapım çıkıyor.

Achste Groepers Huilen Niet (İyi Çocuklar Ağlamaz)
Tür: Drama, Aile
IMDb Puanı: 7,5
Listemizdeki tek Hollanda yapımı olan filmi hiçbirinizin duymadığına eminim. Ancak ben size filmi biraz anlatmak ve neden zamanınızı izlemeye harcayasınız ondan bahsedeceğim. 2012' de gösterime girmiş olan film, Akkie adlı genç bir kızın lösemi oluşunu ve buna rağmen hayatta tutunacak uğraşlar bulmasıyla alakalı. Emin olun, finalinde göz yaşlarınızı tutamayacaksınız.

Scott Pilgrim vs. the World (Scott Pilgrim Dünya' ya Karşı)
Tür: Aksiyon, Fantazi, Komedi
IMDb Puanı: 7,5
Ant-Man' in sözde yönetmeni Edgar Wright'ın elinden çıkma, bir çizgi roman uyarlaması olmasına karşın, bir video oyunu uyarlaması gibi görünen Scott Pilgrim vs. the World, Scott'ın sevgilisiyle beraber olabilmek için onun eski sevgililerini dövdüğü ve böyle saçma bir konuya rağmen gayet başarılı olmuş bir film. İzlerken hem çok keyif alacak hem de baya bir gaza geleceksiniz!

We're the Millers
Tür: Komedi, Macera
IMDb Puanı: 7,0
We' re the Millers' da kaçırmadan izlemek gerek yapımlardan biri: Bir uyuşturucu satıcısı patronun olan borcunu ancak Meksika'dan bir miktar uyuşturucu kaçırarak ödeyebilecektir. Ancak kendi başına gidersek yakalanması çok olası olacağından sahte bir aile yaratır ve onların babası gibi davranması gerekmektedir. Kız çocuk bir kaçak, oğlan çocuk bakire ve fazla saf bir delikanlı ve sözde anne de kendisinin komşusu olan bir striptizcidir!

Tropic Thunder (Tropik Fırtına)
Tür: Komedi, Aksiyon
IMDb Puanı: 7,0
Bu yapımda Amerikalı bir aktör olan Robert Downey Jr. Vietnam'da savaşmış olan bir siyahi asker canlandıran, Avusturalyalı bir oyuncuyu oynuyor. (EROR 404) Sırf bunu görmek için bile izlenebilir ama ben gene de konuyu bir anlatayım: Bir Vietnam gazisin anılarının uyarlandığı bir filmi Vietnam' da çekmeye giden yönetmen, film daha gerçekçi olsun diye oyuncuları Vietnam'daki terk edilmiş bir alana bırakır. Orada onları yerel halktan tutun, yerleri belli olmayan mayınlara pek çok şey beklemektedir.

Due Date (Git Başımdan)
Tür: Komedi, Macera
IMDB Puanı: 6,6
Hangover' ın yönetmeni tarafından yapılan bu yapımda konu iki farklı adamın beraber yolculuk etmek zorundan kalmasının üzerinden ilerliyor. Başrolleri yine Hangover'dan gelen Zach Galfianakis ve hepinizin çok sevdiğine emin olduğum Robert Downey Jr. paylaşıyor.

Mission Imposible 5: Rogue Nation (Görevimiz Tehlike 5)
Tür: Aksiyon, Macera
3. filminden sonra sağlam bir oyuncu kadrosu ve yeni ve canlı konular ile tekrar bir blockbuster haline gelen Mission Imposible serisi 5. yapımı ile de hız kesmeden aksiyon devam ediyor. Filmde Tom Cruise'a Simon Pegg ve Jeremy Renner gibi ünlü aktörler eşlik ederken Rebecca Ferguson gibi yükselişte olan oyuncular, yeteneklerini seyirciye aktarıyorlar.

Absolutely Anything
Tür: Komedi, Fantazi
IMDb Puanı: 6,0
İngiliz yapım absürd komedi ''Eğer herşeyi yapabilseniz ne yapardınız?'' sorusunu Simon Pegg' in oynadığı Neil karakterine soruyor ve ondan bir cevap bekliyor. Tabi cevaplaması çok da kolay olmayan bu soruya Neil'ın verdiği cevap da bir tane ile sınırlı kalmıyor haliyle...

Wet Hot America Summer
Tür: Komedi, Aile
IMDb Puanı: 6,7
Paul Rudd, Bradley Cooper, Elizabeth Banks, Amy Poehler...bu oyuncuların hepsi, ünlü olmadan önce belki de en doğal performanslarını bu filmde sergilemişlerdi. Bir yaz kampının son gününü konu alan filmi boş vaktinizde çerez niyetine izleyebilirsiniz.

Charlie' s Angels (Charlie'nin Melekleri)
Tür: Aksiyon, Macera
IMDb Puanı: 5,5
Bakın benim bir filmi izleyip de ilk aşık olduğum karakter Charlie's Angels'da Drew Barrymore'un canlandırdığı Dylan Sanders'dır. Yani bu ne güzelliktir, ne zerafettir. Sırf bu kadından dolayı bile izlenir bu ilm yani. Ha belki zevklerimiz benzer değildir, o zamanda sahip olduğu kaliteli aksiyon ve ünlü oyuncuları için izleyebilirsiniz.

Yes Man (Bay Evet)
Tür: Komedi, Romantik
IMDb Puanı: 6,8
Romantik komedilerin adamı Jim Carrey, bu sefer huysuz ve her şeye hayır diyen bir adamla tanışıyor. Ta ki hayatında bazı değişiklikler yapmaya karar verinceye kadar...Bir konferansa katılıp orada her şeye evet demesi gerektiğine ve yeni fikirlere açık olması gerektiğini düşünen Carl, artık her şeyi onaylamaya başlıyor ve bizler de onunla beraber hayatının nasıl değiştiğini izliyoruz.

Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman 2: Efsane Devam Ediyor)
İlk filmi benim için ''eh işte'' modunda olsa da ikincisini ne zaman izlesem gülerim. Paul Rudd, Steve Carell gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran yapım, ilkinin aksine bir uyarlama olmaktan çıkıyor ve kendi ayakları üstünde duran bir film oluyor. Ha bu arada konuda şu şekilde, söyleyeyim de izlemeden bir ön bilginiz olsun: Eskiden çok ünlü bir haber spikeri olan Ron Burgundy, artık eski karizmasını yitirmiş ve işsiz kalmıştır. Bu yüzden eski iş ortaklarını toplayarak karizmasını ve işini geri kazanmaya çalışacaktır.

Limitless
Tür: Gizem, Bilim Kurgu
IMDb Puanı: 7,4
Limitless, çoğunuzun Rocket Raccoon olarak tanıdığı Bradley Cooper'ın başrolde bulunduğu, kapasitemizin %100' ünü kullanmamızı sağlayan haplarla ilgili. geçen sene dizisi de yapılmaya başlandı, izledikten sonra daha çoğunu isterseniz, ki isteyeceksiniz, oradan devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: