SUPERGİRL DİZİSİ SONUNDA SUPERMAN' İNİ BULDU!

Supergirl ikinci sezonuna Arrow, The Flash ve Legends of Tomorrow'un da yer aldığı The CW kanalında giriş yapacak. Diziyi takip etmesem de CW' ye geçtiğinde dizinin daha düzgün bir işe dönüşebileceğini, gördüğüm yorumlardan çıkarabiliyorum. Bu güzel haberin üzerine, dizinin yapımcıları Superman'in yeni sezonun ilk iki bölümünde yer alacağını söyleyince diziyi izlemeyen beni bile o bölümleri izlemeye şevketmişti. Ortadaki tek soru rolü kimin alacağıydı? Çünkü Superman rolünü oynayıp hakkını vermek her yiğidin harcı değildir. Mesela hem fiziki olarak, hem de o umut dolu bakışlara sahip olan Henry Cavill bu işin üstesinden bence baya iyi bir şekilde geliyor. Sonra biraz düşününce geçtiğimiz senelerde Smallvile' in sonunda Superman olarak gördüğümüz Tom Welling gelir mi diye düşündük ancak o da yalan oldu. Çünkü yeni Çelik Adam' ımız artık belli. Dizinin yapımcısı Andrew Kreisberg, Teen Wolf'ta oynayan Tyler Hoechlin' in dizide Superman'i oynayacağını açıkladı. Peki bu Tyler Hoechlin kimin nesidir?
Tyler, daha çok Azap Yolu filminde Tom Hanks'in oğlunu canlandırdığı rolüyle biliniyor. Yeni ve genç hayranları ise kendisini Teen Wolf dizisinden tanıyorlar. 
Tyler Hoechlin hiçbir zaman benim gözümde bir Tom Welling olamayacak olsa da şimdilik sadece iki bölümlüğüne alacağı için çok da vasat bir oyuncu seçimi değil. Ama tabi ki önyargılı davranmamak lazım, belki de rolünü çok iyi yapacak ve bizleri kendisine hayran bırakacak. Peki, sizin düşünceleriniz ne yönde?

Hiç yorum yok: